Met Beauty Company bruisend het nieuwe jaar in

Met Beauty Company bruisend het nieuwe jaar in

Als je een Belgisch merk zoekt die voor elk soort haar en lichaam verzorgingsproducten verkoopt, moet je bij de Beauty Company zijn. Ze verkopen zo wat alles dat je kan gebruiken in de badkamer voor zowel mannen als vrouwen.

Wat me als eerste opviel is de website. Het is zeer overzichtelijk en je kan gericht zoeken naar verzorging die bij jouw type haar of huid hoort. Daarnaast staat er uitgebreid bij elk product wat er in zit, hoe je het gebruikt, hoe het product werkt en wat het resultaat zal zijn. Ik vind het fijn dat het merk niet focust op 1 type persoon. Je vindt enorm veel producten voor alle soorten haar, lichaam, baardgroei… Zo kan je op maat zoeken naar producten die bij jou passen.

Overvallen door geuren

Toen ik de producten aankreeg was ik enthousiast over de verpakking. De producten zaten echt goed ingepakt met mouse in de doos zodat de tubes niet kapot konden gaan tijdens het vervoer. Toen ik de doos opende overviel een lekkere geur me. Dat is al punt 1 waarom ik deze verzorgingsproducten aanraad. Ze ruiken één voor één geweldig.

De verpakking is ook een positief punt. Het zijn grote, vierkante tubes, dus ze zijn milieuvriendelijk, want er zit veel product in en daarnaast is het ook makkelijk om te stapelen in de kast. De tubes hebben handige duwpompjes. Bij flessen shampoo neem ik altijd veel te veel, maar nu kan ik het zelf regelen. Handig!

Daarnaast werken de producten ook echt. Mijn haar voelde na het wassen enorm zacht en 1 week na het eerste gebruik van de shampoo, keratinebehandeling en het haarmasker zag mijn haar er veel gezonder uit. Daarnaast wordt mijn haar pas vettig na 4 dagen in plaats van de vroegere 3 dagen. Ik zal mijn tubes haarverzorging dus met veel plezier blijven gebruiken.


Begint het te kriebelen om ook haar- en lichaamsverzorging aan te schaffen? Surf dan zeker naar de website. Ik kan je geld helpen uitsparen met de code ‘pauline15‘!

https://www.beauty-company.be/


Wil jij dezelfde producten als ik kopen?

Keratine hair mask (€14,95)

Keratine shampoo (€29,50)

Keratine hair cream (€29,50)

Shower gel (€12,99)

GOODIEBOX openen week 4

GOODIEBOX openen week 4

Je ziet een lampje in de vorm van een huisje met de schaduwen van bomen en een rendier. Daarnaast staan de 3 producten: een oogcreme, een nagelbase en een scrub

4weken lang neem ik jullie mee in het avontuur van mijn adventskalender (GOODIEBOX). Via instagram zie je dagelijks updates en hier, op mijn blog bespreek ik kort de inhoud van de kalender. Ben ik blij met de vakjes 21-24?

DAY 21: Loose powder transparent skin luminizer pearl powder – Affect (€12,60)

Deze matte poeder is speciaal voor een gevoelige huid. Ik ben blij dat ze ook rekening houden met verschillende soorten huidtypes. Ik heb al poeder genoeg dus ik heb deze geruild op een GOODIEBOX ruilsite voor een oogschaduwpallet. Zeer handig, maar dom als je eerst een foto vergeet te trekken… Het is wel iets dat veel mensen niet hebben en wat perfect past in de make-up stash.

je ziet een lampje met een rendier en de oogcreme ernaast

DAY 22: Wonder eye cream – Balance Me (€25)

Dit is de bestseller van het merk Balance Me. deze crème verzacht, hydrateert en licht de oogcontouren op. Zo zie je minder de donkere kringen onder je ogen. Dit product is zeker een aanrader, want ik ken nog niet veel producten met die werking.

je ziet een lampje met een rendier en de nagellak ernaast

DAY 23: Nailkale superfood base coat – Nails Inc (€15)

Eerst dacht ik: “Oei, dit is niet mijn kleur…” Maar nu blijkt dat het een voedende bast coat is voor je nagels. Dat kan ik zeker en vast wel gebruiken!

je ziet een lampje met een rendier en de scrub ernaast

DAY 24: 2 in 1 body scrub – Miqura (€9,95)

De laatste dag is aangebroken en ik ben enorm blij met het cadeautje. Wie kan er nu geen grote tube scrub en body wash gebruiken? Ik ben altijd fan van 2 in 1 producten want zo bespaar je tijd, geld en plaats.

Zo dit was het voor de 2020 GOODIEBOX adventskalender. Jammer dat het gedaan is, maar ik ben voldaan! Ik heb voor €482 aan beautyproducten gekregen en ik zal ze zeker en vast gebruiken. Er zaten nuttige dingen in en dingen die ik liever wil ruilen. Gelukkig kan dat via ruilpagina’s op Facebook. Ik kijk al uit naar 2021… Wat zal er dan in hun adventskalender zitten? 🙂

Heb jij een adventskalender geopend? Laat het me hieronder weten! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. 🙂

GOODIEBOX openen week 3

GOODIEBOX openen week 3

4 weken lang neem ik jullie mee in het avontuur van mijn adventskalender (GOODIEBOX). Via instagram zie je dagelijks updates en hier, op mijn blog bespreek ik kort de inhoud van de kalender. Ben ik blij met de vakjes 14-20?

DAY 14: Perfume dispenser

Ik vind het eerst vakje niet direct een voltreffer. De dispenser is bijna even groot als sommige parfums, dus waarom zou je dan eerst dit flesje vullen? Niet mijn ding dus…

DAY 15: Candy scrub & mask – Youth lab (€17)

Dit is de 2de scrub van de box, maar ze zijn ver van elkaar geplaatst. Het was dus een verrassing die ik zeker zal gebruiken. Ik vind het ook fijn dat het naast een scrub ook een masker is, want dat bespaard geld en tijd! 😉

DAY 16: Eyeshadow brush – NIRE beauty (€13,5)

Wie kan er nu geen oogschaduwborstel gebruiken? Het past dus zeker en vast in deze box. Daarnaast is het een leuk design met glitters. De haartjes voelen ook mega zacht! Ik ben klaar voor make-up!

DAY 17: Mono eyeshadow ‘pink pearl’ – Paese (€6)

Super leuk dat ze na de borstel een oogschaduw steken! Dan kan je direct beginnen met een ooglook. Ik gebruik nooit echt mono eyshadows, want ik heb liever een pallet met meerdere kleurtjes. Een potje per kleur vind ik chaotisch en neemt meer plaats in dan een pallet. Toch hoort zo een make-upje wel thuis in de box! 🙂

DAY 18: Revitalise & glow serum – Aurelia (€78,5)

Hier hou ik van! Zo iets zou ik niet snel zelf kopen en nu kan je het eens proberen. Huidverzorging kan nooit kwaad, dus een extra serum in mijn stash is zeker en vast welkom!

DAY 19: Sumpreme hyaluronic acid anti-oxidising duo moisturiser – Avant Skincare (€115)

Zo een dure moisturiser heb ik nog nooit gebruikt, laat staan vastgehouden. Dit moet een wondermiddel zijn voor deze prijs. Leuk om te testen, maar ik zal dit nooit zelf kopen, want zo veel geld heb ik niet over voor skincare…

DAY 20: Gua sha jadestone in pouch – Moshi moshi mind (€21)

Deze steen zou je 5 minuten over jouw huid moeten wrijven met herhaalde bewegingen. Zo helpt de gua sha voor een betere doorbloeding en heft het mogelijke blokkades op zodat celvernieuwing en genezing plaats kan vinden. Ik weet niet of ik zulke dingen geloof, maar het is altijd het proberen waard? Fijn om eens iets nieuws te ontdekken en proberen!

Week 3 is de week met de meeste waarde. Ook nu sta ik weer versteld van wat je allemaal krijgt in deze adventskalender. Je betaald €99,94, maar je krijgt €482 aan beautyproducten terug. Volgend jaar raad ik jullie zeker aan om er ook eentje aan te schaffen. Als je hem al hebt, wat vind jij van de box?

GOODIEBOX openen week 2

GOODIEBOX openen week 2

4 weken lang neem ik jullie mee in het avontuur van mijn adventskalender (GOODIEBOX). Via instagram zie je dagelijks updates en hier, op mijn blog bespreek ik kort de inhoud van de kalender. Ben ik blij met de vakjes 7-13?

DAG 7: Glitter socks – by jam (€7)

Velen zullen denken dat de sokken opvulsel zijn. Dat klopt ook wel, maar toch ben ik er bij mee, want ik draag alleen maar glittersokken. Ik snap wel dat anderen hier eerder teleurgesteld in zijn. Je verwacht namelijk beautyproducten in een beauty-adventskalender.

DAG 8: Hand crème (With Cocoa butter and vitamin E) – Ivy Aïa (€5,20)

Een handcrème kan iedereen gebruiken in de winter en zeker nu onze handen zo droog zijn van de hoeveelheid ontsmettingsgel die we gebruiken. Dit is een product waar ze niks mis mee kunnen doen volgens mij.

DAG 9: Plumping & Hydrating lip mask – Starskin (€4,99)

Winter betekent ook droge lippen. Dan is een lipmasker altijd handig denk ik dan. 🙂

DAG 10: Deodorant – We Love the Planet (€13)

Dit is een kleine teleurstelling voor mensen die maandelijks de boxen kopen. Deze deo zat al eens in een GOODIEBOX, dus voor sommigen toch een bummer dat deze deo in het verrassingspakket zit. Voor mensen die tijdens het jaar geen goodieboxen kopen, is een biologische deodorant wel een leuke extra in het pakket.

DAG 11: Lip gloss – MCo Beauty (€15)

Zoals ik al zei bij dag 9, zijn lippen vaak oh zo droog in de winter. Ook deze lip gloss zorgt voor wat hydratatie en dat is zeker en vast welkom bij dit weer.

DAG 12: Eyeliner – Sandstone (€14)

Op dag 12 kreeg iedereen een potlood eyeliner. Dat heb ik nog nooit gebruikt en ik denk ook niet dat het iets voor mij is, want ik ben veel te onhandig en onnauwkeurig voor eyeliner. Ik draag het daarom ook nooit.

DAG 13: Highlighter – Phase Zero (€30)

Dit is een duurdere highlighter in de kleur ‘desert mirage’, maar ik vind hem iets te donker voor mijn huidskleur. Ze kunnen jammer genoeg niet met iedereen zijn voorkeuren en huidskleur rekening houden en dat is normaal. Ik zal deze dan ook waarschijnlijk ruilen op een ruilpagina van GOODIEBOX op Facebook.

Deze week waren het enkel full size producten. Hoe fijn! We komen dan ook op een behoorlijke waarde aan producten. Welgeteld €89,19 aan producten deze maand! Dat stelt me zeker niet teleur! 🙂

GOODIEBOX openen week 1

GOODIEBOX openen week 1

4 weken lang neem ik jullie mee in het avontuur van mijn adventskalender (GOODIEBOX). Via instagram zie je dagelijks updates en hier, op mijn blog bespreek ik kort de inhoud van de kalender. Ben ik blij met de eerste 6 vakjes?

DAG 1: Gentle face scrub – La Rosée (€16,90)

De eerste dag was ik meteen bij: een face scrub voor alle huidtypes. Het was een behoorlijke tube waar je wel een tijdje verder mee kan. Daarnaast zit er biologische aloe vera in de scrub, wat alleen maar goed kan zijn voor de huid.

DAG 2: Nutritive moisturizing shampoo – Beaver (€15,90 voor een groot formaat)

Op dag 2 kreeg ik een mini tube shampoo. Altijd makkelijk om mee op reis te nemen, maar ik denk toch dat ik het ga ruilen op een GOODIEBOX ruilsite, omdat ik altijd één vaste shampoo gebruik.

DAG 3: Multi balm – Ecooking (€23,50 voor een groot formaat)

Ik kreeg weer een behoorlijk grote tube met moisturizing crème voor droge huid en lippen. Ik had nog nooit gehoord van een crème zowel voor lippen als de huid, dus deze ga ik zeker en vast uittesten.

DAG 4: Moisturizing lipstick – Realher (€16,50)

Op vrijdag was ik echt verrast! Ik kreeg een prachtige lippenstift in de kleur ‘Be yourself, be realher’, een rood-bruin achtige kleur. Het lijkt ook een dure lippenstift aan de verpakking te zien. Daarbij hydrateert het ook de lippen, dus ik kijk er naar uit om deze op te smeren!

DAG 5: Pink modeling mask – Miqura (€9,95)

Dag 5, een super groot vakje dat mij meteen nieuwsgierig maakt en ja hoor het is een gezichtsmasker dat altijd van pas komt! Wie is er klaar voor een stralende huid?

DAG 6: Serum – Figs & Rouge (€40)

Op de dag van Sinterklaas worden we gelukkig ook verwend met een full size product. Een serum is altijd handig. Zeg nu zelf: iedereen kan een beetje huidverzorging gebruiken.

Met alleen de full size producten op te tellen kom ik op €83,35 in de eerste week. Dat is bijna de aankoopprijs! Mij hoor je dus zeker niet klagen over deze adventskalender!

Badbruisbaladventskalender Kruidvat, lekker bruisend?

Badbruisbaladventskalender Kruidvat, lekker bruisend?

Ik opende veel te vroeg de badbruisbaladventskalender van Kruidvat. Raad ik jou aan om hem te kopen en is het de €8,99 waard?

Ik val direct met de deur in huis. De doos is mooi met een spel en een leuke vormgeving, maar de inhoud stelde me teleur. Ik ben fan van badbruisballen, dus dit is de ideale kalender, maar ik verwachtte verschillende vormpjes. Ik kreeg elke bruisbal dubbel en soms zelfs dezelfde vorm 2 vakjes na elkaar. Ik had veel moed voor vakje 24, het normaal belangrijkste vakje, maar daar kreeg ik jammer genoeg voor de 3de keer dezelfde bruisbal.

Zeg nu eens eerlijk…

Daarnaast heeft de adventskalender ook een spel waar je pionnen en een dobbelsteen in sommige vakjes voor kan terugvinden, maar zeg nu eens eerlijk… Wie gaat er op een kapotte, opengemaakte doos spelletjes spelen?

Het stelde me dus teleur, maar ik troost me met het feit dat badbruisballen best duur zijn en ik er nu 19 heb voor €8,99. Dat maakt het allemaal een beetje beter.


https://www.kruidvat.be/nl/nederlandstalige-adventskalender-met-badbruisballen/p/5299477

“De overheid wil dat vrouwen kinderen krijgen en voor hun man koken” 

“De overheid wil dat vrouwen kinderen krijgen en voor hun man koken” 

Jessica Celmer (20), een Poolse student, verteld over de vernieuwde Poolse abortuswet. Dit naar aanleiding van de Internationale Dag tegen Geweld op Vrouwen. De abortuswet in Polen is sterk verstrengd, want abortussen zijn daar enkel nog toegelaten wanneer het leven of de gezondheid van de moeder in gevaar is of wanneer het kind verwekt is door verkrachting of een andere misdaad.  

Dunja Mijatovic, de mensenrechtencommissaris van de Raad van Europa vertelt: “De basis voor bijna alle wettelijke abortussen wegnemen, schendt de mensenrechten.” Vind jij dat deze wet de mensenrechten schendt?  

“Ja absoluut. Ik vind dat de vrouw over haar eigen lichaam moet beslissen. Ik hecht persoonlijk meer belang aan een levend wezen met bewustzijn van het hier en nu, dan aan een groep cellen die niet eens weten dat ze bestaan, geen emoties en geen bewustzijn hebben. Als een vrouw niet eens zelf mag beslissen over wat er in haar lichaam groeit, dan zijn we fout bezig.”  

Het weghalen van een foetus met een aangeboren afwijking is niet meer toegelaten in Polen, wat vind je daarvan?  

“Als je weet dat je ‘kind’ een hart-of vaatziekte heeft en na de geboorte meteen zal sterven, is het voor mij ethisch niet verantwoord om een abortus te verbieden. Ik heb het hier niet over een kind met het downsyndroom of een andere soort handicap, maar over een situatie waar het leven van de foetus voor de moeder, de familie en het kind geen enkele meerwaarde heeft.“  

“Als een vrouw niet eens zelf mag  beslissen over wat er in haar lichaam  groeit, dan zijn we fout bezig.”  

 Wat vind je ervan dat tienermoeders geen abortus meer mogen plegen?  

“Het verbieden van abortus bij jongeren zal ten eerste een enorm groot probleem vormen voor de Poolse economie. Polen is geen rijk land en als tienermoeders een kind op de wereld gaan zetten, gaan zij financiële hulp nodig hebben. Polen heeft niet eens genoeg geld om ziekenhuisbedden te kopen voor haar bevolking, laat staan dat ze financiële steun aan families kunnen geven. Het is een schande dat tienermoeders hun levens zouden moeten opofferen. Dit kan erge gevolgen hebben voor hun mentaal welzijn.”  

Hoe zal dit een invloed hebben op de illegale abortussen?  

“Meisjes en vrouwen zullen sowieso op zoek gaan naar hulp. Slechts een minderheid van de Poolse vrouwen zal een veilige abortus in het buitenland kunnen betalen. Zij zullen illegaal te werk moeten gaan. Dit allemaal door 1 wet van een rechtse partij…”  

Hoe zal de regering dit kunnen controleren?   

“De regering zegt dat in levensbedreigende situaties abortus toegelaten is, maar dat is niet helemaal juist. Ze laten niet alles in de media zien. In theorie mag abortus enkel wanneer het leven of de gezondheid van de moeder in gevaar is of wanneer het kind is verwekt door verkrachting of een andere misdaad, maar in de praktijk ga je nergens abortus kunnen verkrijgen.”  

Waarom denk je dat abortus nergens te krijgen zal zijn?  

“De Poolse partij die aan de macht is, is extreem rechts en conservatief. Zij zullen er alles aan doen om de vrouwenrechten in te perken. Het liefst willen ze dat vrouwen niet werken, maar dat ze gewoon kinderen krijgen en voor hun man koken.”   

Colors to play, wash out Kruidvat – een kleurrijke lockdown tegemoet?

Colors to play, wash out Kruidvat – een kleurrijke lockdown tegemoet?

Je ziet de 2 flesjes kleurcrème. De ene scherp en de andere onzuiver.

Deze zaterdag testte ik de Colors to play wash out kleurcrème in de kleur violet pastel van Kruidvat uit. Een haarkleuring die 3 – 10 haarwassingen kan meegaan. Dit is dé moment om nieuwe dingen te testen want niemand ziet mij door het thuiswerken. Wat vind ik er nu eigenlijk van?

Ik begin vol goede moed. De kleurencrème heeft het beste resultaat op geblondeerd of natuurlijk heel blond haar. Ik ben blond dus het moest wel werken!

MAAR…

Je ziet iemand over bad hangen voor haar haar te wassen. Het water is paars

Toen ik wou beginnen was ik in de war. Ik dacht dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat. Tot ik zag dat je het papiertje rond de tube kon losmaken. ‘Breng de kleurcrème aan op droog en proper haar. Laat het 10-30 minuten intrekken en spoel het af.’ Dat klinkt zeer simpel, dacht ik.

Je ziet een middenscheiding die helemaal paars is

Ik volgde elke stap nauwgezet op. Mijn mama hielp zelfs om mijn haar in te smeren. Na het wassen van mijn haar werd ik enthousiast. Tijd om te drogen en mijn haar te zien!!! MAAR… Mijn haar was even blond als daarvoor… Alleen voelde het aan als stro en was mijn hoofdhuid paars. Er was dus geen enkele kleuring op mijn haar. Het is de €3,99 dus totaal niet waard! Ik heb jammer genoeg ook de kleur coral gekocht. Deze zal ik over een tijdje eens proberen. Misschien werkt die beter… Ik hou jullie op de hoogte

In de etalage – Vinted

In de etalage – Vinted

Je ziet een kapstok met geld, briefjes en muntjes

De etalage van Vinted… Zorgt de extra reclame voor meer aankopen en is het de €6,95 waard?

Het klinkt mooi. Extra reclame voor €6,95. Gedurende 7 dagen krijgen duizenden bezoekers reclame. Leden krijgen 5 artikelen te zien op hun feed uit je kledingkast. De eerste 2 passen bij hun feed-voorkeuren en de andere 3 artikels zijn stukken met de meeste likes. Zo hoopt Vinted jou meer te laten verkopen.

EASY PEASY!

Ik testte uit of die reclame nu eigenlijk iets opbrengt. Met mijn 168 te verkopen stuks kocht ik voor de eerste keer ‘in de etalage’ reclame. Na een week… NIKS! 2 likes en dat was het. Geen verkopen of geen volgers bij… Toch dacht ik dat ik iets fout deed en ik ging mij verdiepen in Vinted groepen. Blijkbaar moest ik ‘in de etalage’ op de eerste week van de maand (omdat mensen dan hun loon krijgen) en moest ik elke dag nieuwe stuks plaatsen.

‘EASY! Dit probeer ik opnieuw’, dacht ik. Dus de eerste maand van november stond ik weer te pronken ‘in de etalage’. Ik plaatste elke dag een tiental stuks, maar weer niks. Geen verkoop, alleen maar enkele likes…

Ik ben dus totaal geen fan van de etalage… en jij?


Als je mij wil volgen, doe gerust! Ik volg jou terug als je een linkje naar jouw account bij de reacties onderaan plaatst. Hoe meer volgers, hoe meer reclame Vinted voor jou maakt! Dat is handig voor ons allebei. 🙂

📚Lees je graag boeken?

https://www.vinted.be/member/29590277-katrienanthuenis

Eerder geïnteresseerd in kledij?

https://www.vinted.be/member/27033259-paulinedemulder


Lees ook mijn vorige Vinted berichten:

Zo verkoop jij meer op Vinted!

Centje bijverdienen vanuit uw kot

Alarm! Webstash kortingscode is in the house!

Alarm! Webstash kortingscode is in the house!

Ja hoor – mijn eerste samenwerking is daar! Nee het is niet betaald, maar ik ben oh-zo-blij om jullie een kortingscode te kunnen geven!

Het Nederlandse bedrijf Webstash verkoopt van alles. Van kleren tot juwelen tot badkleding tot accessoires. Ikzelf ben enorme fan van hun spulletjes, want het is helemaal mijn stijl! 🙂

Ze hebben onlangs hun nieuwe collectie gedropt en ondertussen is er een megasale begonnen met kortingen tot 70%. En ja hoor, ik kan jullie nog een extra 10% korting geven met de code: pauline564 .

Veel shopplezier!

https://www.webstash.nl/

#Webstash_webshop